Ondernemen en marketing:

Ondernemerschap in de zorg, verbeter jouw ondernemerschapskwaliteiten

Als (zelfstandig) leidinggevende in de zorg komt er veel op je af. Dat maakt je werk boeiend, maar het roept ook veel vragen op. Want is jouw organisatie voorbereid op veranderendeprivacywetgeving? En hoe krijg jij je collega’s mee in kwaliteitsontwikkeling en kwaliteitsborging? Maar ook, hoe coach en stuur je jouw medewerkers en zorg je dat je niet steeds het gevoel hebt dat je geleefd wordt? Een cursus management in de zorg geeft jou de juiste handvatten om je werk als leidinggevende adequaat uit te voeren.

Nieuwe privacywetgeving in de zorg

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) volledig van kracht. Het niet voldoen aan de verordening kan leiden tot hoge boetes. Iedere organisatie in de zorgsector heeft te maken met persoonsgegevens. Omdat in de zorg vaak met privacygevoelige gegevens wordt gewerkt zijn de eisen die de AVG stelt extra hoog. Belangrijk dus dat je als zorgprofessional helemaal up-to-date bent van de belangrijkste onderdelen van de nieuwe privacyregels.

De voordelen van een cursus over ondernemerschap in de gezondheidszorg

In een cursus ga je aan de slag met actuele thema’s; van de nieuwe privacywet en het kwaliteitskader, tot aan duurzame inzetbaarheid. Ook word je als leidinggevende op de hoogte gebracht van alle ins en outs van de WLZ, WMO en ZVW en krijg je meer inzicht in je eigen communicatiestijl en de effecten daarvan op anderen. Je gaat aan de slag met non-verbale communicatie en je verbetert jouw communicatietechniek waardoor je duidelijker overkomt, anderen zich door jou gehoord voelen en je makkelijker je doel bereikt in verschillende situaties.

Dit komt aan bod:

Meer weten over een zorgmanagement cursus bij jou in de buurt?

OVERZICHT VAN CURSUSSEN ONDERNEMEN EN MARKETING

€ 125,00
Groei in je Werk!
Geldigheid Onbeperkt
4 studiepunten
€ 302,50
Zorgpionier
Geldigheid Onbeperkt
4 studiepunten
€ 121,00
Zorgpionier
Geldigheid Onbeperkt
5 studiepunten
€ 54,45
E-learning
Geldigheid Onbeperkt