Alleen doen wat je het leukste vindt: training geven

Zorgscholing helpt jou als trainer met het hele pakket: we zorgen voor cursisten en trainingslocaties. Daarbij nemen we jou alle administratieve taken uit handen.

Geen zorgen, geen gedoe

Als trainer kan het soms best tegenvallen als je kijkt naar wat er allemaal komt kijken bij het geven van een training of cursus. Aanmeldingen verwerken, afmeldingen bijwerken, een locatie regelen, administratie bijhouden. Met Zorgscholing is dat verleden tijd. Wij nemen jou alle administratieve zaken uit handen, zodat je alles eenvoudig onderbrengt bij één partij. Zo kun jij doen wat je het leukste vindt: kennis overdragen.

Maar jouw training geven via Zorgscholing biedt nog meer voordelen. Via ons platform bereik je namelijk een steeds groter wordende groep (potentiële) cursisten, waarmee je eenvoudig communiceert – ook via ons platform. Daarnaast verzorgt Zorgscholing alle marketing rondom jouw training of cursus én zorgen we voor een onafhankelijke evaluatie.

Jouw training of cursus ook op Zorgscholing?

Ben jij een ervaren, energieke trainer in een beroepsgroep die onder de WKKGZ valt? Geef jij trainingen die niet mogen ontbreken op Zorgscholing? Zorgscholing helpt je graag verder met het vergroten van je bereik. Benieuwd naar hoe daar samen mee aan de slag gaan? We horen graag van je!

Contact

De voordelen voor jou

Eén plek/instelling als aanspreekpunt voor al je trainingsactiviteiten.

Je hoeft niet meer zelf op zoek naar cursisten en een geschikte trainingslocatie en -ruimte; dat doen wij voor je.

Jij kunt je bezighouden met wat je leuk vindt: training geven.

We ontzorgen en nemen je al je administratieve taken uit handen.

We kennen de regelgeving in de zorg als geen ander.

Ruimte huren voor jouw training

Op zoek naar ruimte om jouw training(en) te geven? Bij Zorgscholing beschikken we over meerdere ruimtes die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er ook materiaal aanwezig en zijn er verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, waardoor we jouw training perfect kunnen ondersteunen.

De praktijkruimte is voorzien van 2 bedden en materialen waarmee de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen kunnen worden geoefend/getoetst. Deze ruimte kan ook met tafels en stoelen worden ingericht, zodat deze als grote vergaderruimte (ongeveer 15 personen) kan worden gebruikt. Daarnaast beschikken we over een kleine vergaderruimte, waar je tot 8 personen (in een ruime opstelling) kunt ontvangen.

Voor trainers

Kan ik mijn cursus of training aanbieden via Zorgscholing?

>

Jazeker, als jij de kwaliteit kunt leveren die wij van onze docenten verlangen komen we heel graag met je in contact. Stuur een mail naar info@zorgscholing.nl om je aan te melden. In de mail zet je jouw contactgegevens, of je een gediplomeerd docent/trainer bent en wat jij toe zou willen voegen aan ons cursusaanbod. Je mag ons uiteraard ook bellen op telefoonnummer 085-5607302, dan geven we direct een antwoord op al jouw vragen.

Hebben jullie een nieuwsbrief?

>

Jazeker, als jij onze nieuwsbrief wilt ontvangen kun je jezelf abonneren via deze link

Onze nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten en andere geïnteresseerden.    

Kan ik content aanleveren voor de nieuwsbrief?

>

Graag. Wij delen graag informatie over interessante, actuele onderwerpen. Jouw bericht moet daarom dan ook vooral informatief zijn voor lezers, waarbij we uiteraard een verwijzing kunnen maken naar jouw training.

Wat doen jullie voor mij?

>

In het document ‘Informatie voor nieuwe trainers’ hebben we alles overzichtelijk gebundeld.

Wat verwachten jullie van mij?

>

In het document ‘Informatie voor nieuwe trainers’ hebben we alles overzichtelijk gebundeld.

Hoe gaan we om met afspraken die we samen maken?

>

Wij vinden het belangrijk dat het duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten. Deze afspraken leggen we vast in een aansluitovereenkomst, daarnaast willen we ook een ondertekende verwerkersovereenkomst van je ontvangen. 

Als nieuwe trainer ontvang je een informatiepakket en een aantal vragenlijsten. Jij bepaalt het tempo waarin je de informatie aanlevert, wij komen in actie zodra jij alle informatie hebt aangeleverd. 

Wat zijn mijn mogelijkheden als trainer op het gebied van incompany trainingen/open aanbod?

>

Laat ons weten waar jouw expertise ligt en wat jouw wensen zijn. Wij matchen vraag en aanbod.

Zorgscholing verzorgt de trainingen voor o.a.

Zorgscholing is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen op het gebied van scholing in de zorg. Een platform dat zich richt op cursisten, trainers en organisaties, met als doel hoogwaardige kennis van de zorg in de markt vinden en die ook delen. Zo maken we samen de zorg beter.

Meer over Zorgscholing
Nexus
Wijkzorg Academie
Buurtzorg
Zuidzorg
Nexus
Zorg kwadraat