Over Zorgscholing

Training in de zorg is noodzakelijk. Of je nu werkt als verpleegkundige, doktersassistente of fysiotherapeut. Maar het kan in veel gevallen wel veel makkelijker georganiseerd worden. Voor cursisten, trainers én organisaties.

Zorgscholing is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen op het gebied van scholing in de zorg. Wij zijn een platform, een instituut dat zich richt op zowel cursisten en trainers als organisaties. Ons doel? De juiste kennis van de zorg in de markt vinden en die ook delen.

Dat doen we samen met jou; wij geloven namelijk dat door kennisoverdracht aan cursisten en samenwerkingen met trainers en organisaties meer mogelijk is in de zorg. Zo willen we samen de zorg beter maken.

Onze missie

Samen maken we de zorg beter

Ouderen zorg

Voor cursisten

Hoe we samen de zorg beter maken verschilt per groep. Zo faciliteren we voor cursisten bij het vinden van de juiste kwalitatieve trainingen die zij nodig hebben om hun vak te kunnen (blijven) beoefenen. Dat doen we op basis van ruimschootse kennis en ervaring in de zorg. Zo ben je als cursist altijd verzekerd van een ruim aanbod aan kwalitatief goede trainingen.

Lees meer

Voor trainers

Voor trainers faciliteert Zorgscholing bij het vinden en verzorgen van cursisten en trainingslocaties. Daarbij nemen we je alle administratieve taken uit handen. Als trainer hoef je jezelf dus niet meer druk te maken over aanmeldingen, herinneringen, afmeldingen, facturatie en nog veel meer. Dat doen wij voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is precies datgene wat je het leukste vindt: training geven en kennis overdragen.

Lees meer

Voor organisaties

Voor organisaties biedt Zorgscholing een totaalpakket aan gevarieerde trainingen in de zorg van topkwaliteit voor medewerkers. Als organisatie kun je dus bij één partij terecht voor het regelen van al je trainingsdoeleinden. Ook voor incompanytrainingen.

Lees meer
Trainingen
Uitleg trainer

Ervaring op elk vlak

Maar we gaan verder. Doordat we jarenlange ervaring hebben in de zorg, hebben we als geen ander kennis van de regelgeving, procedures en de werkvloer zelf. Dus heb je vragen of andere dingen waar je tegenaan loopt als het gaat om scholing in de zorg? Ook dan zijn we er voor je. De combinatie van deze aspecten zorgt voor een win-win-win-situatie; voor cursisten, trainers en organisaties. En dat is uniek.

Zorgscholing certificaat
Certificaat zorgscholing

Officieel certificaat van deelname

Heb je als cursist een cursus of training via Zorgscholing gevolgd? Dan ontvang je een officieel certificaat van deelname, waarmee geregistreerd staat dat je de cursus met succes hebt doorlopen. Via de QR-code op het certificaat kan deze op echtheid gecontroleerd worden. Handig voor jou, maar ook voor werkgevers of zorginstellingen omdat je zo kunt aantonen dat je een kwalitatieve training via Zorgscholing hebt gevolgd. Bovendien geven we je automatisch een seintje als het certificaat verloopt, zodat je altijd up-to-date kunt blijven.

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante nieuwtjes, achtergrondinformatie en een helder cursusoverzicht op een presenteerblaadje.

Dank je wel. Je bent nu ingeschreven.
Oeps! Daar ging iets mis.
Probeer het opnieuw. En neem contact op met info@zorgscholing.nl als het probleem zich blijft voordoen. Dankjewel!

Zorgscholing verzorgt de trainingen voor o.a.

Zorgscholing is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen op het gebied van scholing in de zorg. Een platform dat zich richt op cursisten, trainers en organisaties, met als doel hoogwaardige kennis van de zorg in de markt vinden en die ook delen. Zo maken we samen de zorg beter.

Meer over Zorgscholing
Nexus
Wijkzorg Academie
Buurtzorg
Zuidzorg
Nexus
Zorg kwadraat