Investeer in je mensen met incompany trainingen – Speciaal voor organisaties

Voor organisaties biedt Zorgscholing een totaalpakket aan hoogwaardige en gevarieerde trainingen en cursussen in de zorg voor medewerkers. Als organisatie kun je zo bij één partij terecht voor het regelen en verzorgen van ál je trainingsdoeleinden.

De juiste trainingen voor jouw organisatie, eenvoudig geregeld

Als organisatie wil je graag het kennisniveau van je medewerkers op peil houden. Dit vraagt vaak om maatwerk, waarbij ook iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft, op het niveau dat vereist is. Zorgscholing helpt met het samenstellen van op maat gemaakte pakketten, zodat jij al je trainingsdoeleinden in een handomdraai bij één partij geregeld hebt. Deze trainingen kunnen we ook incompany verzorgen; dan worden trainingen en cursussen bij jou op locatie gegeven. Uiteraard ook dan volledig afgestemd op jouw behoeften en die van je collega’s.

De voordelen voor jou

Eén plek/instelling als aanspreekpunt om alle scholingen en trainingen voor je medewerkers te regelen.

Status overzicht van cursisten/medewerkers wie wat heeft gedaan (voor de inspectie).

One-stop-shop voor meerdere verschillende soorten trainingen.

Kwalitatief goede trainingen.

Maatwerk; we stemmen het trainingspakket volledig af op jouw behoeften.

Altijd een antwoord op je scholingsvraag, ook als dat buiten Zorgscholing ligt (bijvoorbeeld als een cursus niet het antwoord is).

Voor organisaties

Ik wil één of meerdere cursisten inschrijven op factuur. Kan dat?

>

Dat is zeker mogelijk. De gegevens die wij van je nodig hebben zijn: gewenste cursus, datum en locatie (liefst met link), naam van de cursisten, e-mailadres(sen) van de cursist(en), geboortedatum*, geboorteplaats*, BIG-nummer*, inschrijfnummer kwaliteitsregister*

M.b.t. de factuur ontvangen wij graag onderstaande gegevens: naam van de organisatie, KVK-nummer, emailadres van de contactpersoon en emailadres waar we de factuur naar mogen versturen, referentienummer/intern kostenplaatsnummer*


Gegevens met * zijn optioneel.

 

Als je meerdere deelnemers in wilt schrijven kan een incompany training ook een interessante optie zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Ik wil/kan niet via iDeal betalen. Kan ik ook op factuur inschrijven en zo betalen?

>

Dat is zeker mogelijk. De gegevens die wij van je nodig hebben zijn: gewenste cursus, datum en locatie (liefst met link), naam van de cursisten, emailadres(sen) van de cursist(en), geboortedatum*, geboorteplaats*, BIG-nummer*, inschrijfnummer kwaliteitsregister*

M.b.t. de factuur ontvangen wij graag onderstaande gegevens: naam van de organisatie, KVK-nummer, emailadres van de contactpersoon en emailadres waar we de factuur naar mogen versturen, referentienummer/intern kostenplaatsnummer*

Gegevens met * zijn optioneel.

Ik heb een deelnemer aangemeld via de website, maar geen factuur ontvangen

>

Als iemand via de website wordt aangemeld versturen wij de factuur (automatisch) naar het emailadres van de cursist.

Mail ons als je de factuur op een ander emailadres wilt ontvangen; info@zorgscholing.nl en we maken het voor je in orde. Vergeet niet om in de mail te vermelden om welke cursus en welke deelnemer het gaat.

Wie ontvangt het certificaat?

>

Wij verzenden het certificaat na afloop van de training aan de cursist.

Als je meerdere cursisten stuurt kan een bedrijfsportaal handig zijn, daarin staan de inschrijvingen en certificaten van alle deelnemers die aan jouw organisatie zijn gekoppeld.

Mail ons om toegang te krijgen op info@zorgscholing.nl  

Incompany aanvraag

>

Wil jij meerdere deelnemers laten scholen? Dan bieden wij je graag een scholing op maat aan. Om snel een passend voorstel te kunnen doen verzoeken wij je om onze vragenlijst in te vullen. Zo kunnen we gericht voor je aan de slag en weet je zeker dat jouw pakket naadloos aansluit bij je behoeften en die van je medewerkers.

Kan een training ook op mijn locatie gegeven worden?

>

Vaak is dat inderdaad mogelijk. Veel organisaties kiezen voor deze optie om zo de reistijd van medewerkers te beperken. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw incompany training ook open te zetten voor open inschrijvingen. Zo kun je kosten besparen en bied je externe hulpverleners de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met jouw organisatie. 

Hoe verloopt een cyclus na deelname?

>

Cursisten en opdrachtgevers ontvangen enkele maanden voor een certificaat verloopt automatisch een melding over de geldigheid van hun certificaat.

Mijn organisatie maakt gebruik van eigen protocollen. Kan daar rekening mee gehouden worden?

>

Onze trainingen zijn gebaseerd op gangbare protocollen. Als jouw organisatie eigen protocollen gebruikt kan de training daarop worden aangepast. 

Ik wil op korte termijn een training inplannen. Kan dat?

>

Vaak is dat mogelijk. We denken graag met je mee. Vertel ons jouw wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.  We kijken daarna ook graag met jou hoe we de training van jouw medewerkers in de cyclus kunnen plaatsen, zodat je deze een volgende keer niet ad hoc hoeft in te plannen.

Ik kan geen passende training vinden op zorgscholing.nl

>

Op de website vind je alleen trainingen voor open inschrijvingen. Vertel ons jouw wensen en we helpen je verder. Wij hebben een enorm netwerk van gekwalificeerde trainers en op vrijwel iedere scholingsvraag een passend antwoord. 

Wat is een bedrijfsportaal? En hoe werkt dit?

>

Dit is een online overzicht van inschrijvingen en behaalde certificaten in een eigen portaal. 

(Optioneel) een eigen bedrijfspagina waarop medewerkers zichzelf in kunnen schrijven. 

Een deelnemer heeft geen certificaat ontvangen. Wat nu?

>

Dit kan een aantal oorzaken hebben. De meest voorkomende problemen:

  • Het opgegeven emailadres klopt niet (meer)/andere mailbox dan waar gekeken wordt. (Je kunt dit eventueel in het bedrijfsportaal controleren)
  • De deelnemer heeft wellicht niet aan alle voorwaarden voldaaan (aanwezigheidsnorm + verplichte e-learning/toetsing succesvol afgerond)
  • Mailtje is in de spamfolder belandt.

 

Betreft het geen van deze punten? Mail ons, we kijken graag met je mee.

De gegevens op een uitgeprint certificaat komen niet overeen met de gegevens die ik zie als ik de QR code scan

>

Als je de QR code scant zie je het certificaat zoals dat door ons verstrekt is. Bij twijfel kun je contact met ons opnemen.

Zorgscholing verzorgt de trainingen voor o.a.

Zorgscholing is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen op het gebied van scholing in de zorg. Een platform dat zich richt op cursisten, trainers en organisaties, met als doel hoogwaardige kennis van de zorg in de markt vinden en die ook delen. Zo maken we samen de zorg beter.

Meer over Zorgscholing
Nexus
Wijkzorg Academie
Buurtzorg
Zuidzorg
Nexus
Zorg kwadraat