Locaties door heel nederland

Op deze pagina vind je algemene informatie over onze verschillende locaties. Je kunt hier nuttige gegevens vinden zoals adresgegevens, contactinformatie, en routebeschrijvingen. Wanneer je een training hebt geboekt, vind je altijd de meest actuele informatie en details in je mail.

Roermond

Eigen vervoer

Vanwege de ligging midden in de stad kunt u het beste parkeren in de Q-Park garage die direct achter het hotel gelegen is. Deze garage is bereikbaar door 'Achter de Oranjerie' in te voeren op uw navigatie of routeplanner. Het volledige adres is: Achter de Oranjerie 1, 6041 JX Roermond

Route plannen met Google Maps via deze link

Openbaar vervoer

TheaterHotel De Oranjerie is ook via het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf zowel het treinstation als de dichtsbijzijnde bushalte (Bij het station) is het zo'n 5 minuten lopen naar de Pollartstraat 7.

  1. Vanaf het station steekt u de Godsweerdersingel over.
  2. Aan de linkerkant van het Stationsplein gaat u de Kruisherenstraat in.
  3. In de Kruisherenstraat neemt u de eerste straat rechts, de Joep Nicolasstraat.
  4. Als u op deze straat doorloopt komt u uit op het Kloosterwandplein, aan uw linkerkant ziet u het TheaterHotel De Oranjerie.

Vanuit de richtingen Maastricht/Heerlen, Eindhoven/Weert en Nijmegen/Venlo komen er meerdere treinen per uur aan op station Roermond. Kijk voor de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292.

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

Kloosterwandplein 12
6041 JA Roermond

T: 0475391491

W: https://www.theaterhotelroermond.nl/