Locaties door heel nederland

Op deze pagina vind je algemene informatie over onze verschillende locaties. Je kunt hier nuttige gegevens vinden zoals adresgegevens, contactinformatie, en routebeschrijvingen. Wanneer je een training hebt geboekt, vind je altijd de meest actuele informatie en details in je mail.

Den Dolder

Het Bezinningshuis bevindt zich in Den Dolder op het terrein van de voormalige Willem Arntsz Hoeve, in het Bedrijfsgebouw.

Met de auto kun je het beste navigeren naar: Vijverhof 20, Den Dolder.
LET ECHTER OP! Dit is niet het adres, want ze hebben géén huisnummer. Bij Vijverhof 20 sta je met de auto op de Vijverhof en heb je zojuist het hoofdgebouw gepasseerd. Vervolgens rijd je door langs de Gehoorzaal. Na de Gehoorzaal zie je links een parkeerplaats. Daar kun je parkeren. En het volgend gebouw (achter de bosjes) is het Bedrijfsgebouw. Daar zitten wij (zie ook bordjes Parts 2-7).

Met de trein is het circa 10 minuten lopen. Als je het perron afloopt, ga je meteen rechts, rechts langs de fietsenstalling, evenwijdig langs het sp weer terug. Loop dit door totdat je bij een hek komt. Daar staan ook bordjes: WA hoeve. Je kunt door het hek en vervolg je pad door een bosrijk gebied. Volg helemaal de Distelvlinder totdat je tegen de zijkant van het Bedrijfsgebouw aanloopt. Nu even links en rechts en je bent bij de ingang.

Bezinningshuis

Vijverhof 0
3734 DB Den Dolder

T: -

W: http://bezinningshuis.nl/