Locaties door heel nederland

Op deze pagina vind je algemene informatie over onze verschillende locaties. Je kunt hier nuttige gegevens vinden zoals adresgegevens, contactinformatie, en routebeschrijvingen. Wanneer je een training hebt geboekt, vind je altijd de meest actuele informatie en details in je mail.

Driebergen-Rijsenburg

Komt u met de trein?
U reist naar station Driebergen-Zeist, steek de weg over richting de P&R parkeergarage van het station en loop voor de garage naar links het voetpad op en volg de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed de Reehorst liggen.) Plan hier eenvoudig uw treinreis. Let op, in verband met de komst van een nieuw station zijn er tijdens de bouw belangrijke momenten om rekening mee te houden. Zie hier de planning op hoofdlijnen.

Komt u met de auto?
U kunt parkeren bij Q-Park P+R Station Driebergen Zeist. Navigeren naar Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13.
Na het parkeren loopt u de garage uit naar rechts het voetpad op en volgt u de bordjes Antropia. (U ziet rechts Landgoed de Reehorst liggen)

  • De Q-Park P+R Station Driebergen Zeist heeft beschikking over 10 elektrische oplaadpunten op de eerste verdieping.
  • Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van één van onze 2 gehandicaptenparkeerplaatsen voor de deur. In dit geval gebruikt u de leveranciersingang direct links naast de parkeergarage (ook Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volgt u de weg langs Antropia tot aan de hoofdingang.

Antropia

Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen-Rijsenburg

T: 0343 531818

W: https://www.antropia.nl