Over:

Natascha de Bruijn & Nathalie Rosseel

Als complementaire zorg specialisten verbinden wij complementaire zorg met de reguliere medische zorg.

Natascha de Bruijn & Nathalie Rosseel

Natascha: Mijn passie voor complementaire zorg wil ik graag delen en verspreiden. Mijn lessen zijn vooral erg praktisch en interactief. Ik ben nog steeds bezig met verzamelen van kennis om te delen op complementair gebied.

Nathalie: Als ervaren verpleegkundige complementaire zorg in de ouderenzorg geef ik al menige jaren trainingen aan zorgmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers over welke niet medicamenteuze interventies je kan toepassen om klachten te verlichten voor zorgvragers, het welbevinden te bevorderen en kwaliteit van leven te verhogen. In de trainingen staat de  praktijk voorop en vind ik het belangrijk om jou toepasbare tips aan te reiken, hoe je de interventies snel en makkelijk in de dagelijkse zorg kan inzetten.


CURSUSSEN VAN NATASCHA DE BRUIJN & NATHALIE ROSSEEL

Een dag waar je mag snuffelen aan verschillende complementaire zorg interventies die je kan toepassen in de dagelijkse zorg.

Eerstvolgende datum
11 sep 2024 - 09:30 - 16:30
Alle data
Locatie
Beschikbaarheid
12 plaatsen over
Prijs
€ 111,00
Duur
1 dag
Geldigheid
Onbeperkt

Leer hoe je bij kwetsbare zorgvragers met niet medicamenteuze interventies, klachten kan verminderen, welbevinden kan bevorderen en kwaliteit van leven kan toevoegen

Eerstvolgende datum
18 okt 2024 - 09:30 - 16:00
Alle data
Locatie
Beschikbaarheid
12 plaatsen over
Prijs
€ 444,00
Duur
4 dagen
Geldigheid
Onbeperkt