Over:

Lieke van Uden-Knollema

Lieke van Uden-Knollema

Ik ben Lieke van Uden-Knollema.12 jaar geleden heb ik de opleiding gedaan tot verpleegkundige. Ik ben big geregistreerd en werkzaam binnen het Verpleegkundig team van Vitalis woonzorg groep.

Lieke heeft 6 jaar op de neuro-revalidatie gewerkt. En heeft vervolgens de overstap gemaakt naar het Verpleegkundig team, inmiddels is ze hier ook 6 jaar werkzaam. Door haar ervaring binnen Vitalis heeft Lieke ruime ervaring in de verpleegtechnische handelingen zoals: katheteriseren, verzorgen van een PICC-lijn, VAC pompen enz. Een belangrijk onderdeel van het werken binnen het verpleegkundig team is triageren via de ABCDE methode, EWS-score en gebruik te maken van de SABA. Ook heeft ze ruime ervaring in het aansluiten van pompen, het ondersteunen van zorgmedewerkers en familie in de terminale fase.

Lieke is een bevoegde en ervaren verpleegkundige die tijdens haar werk collega’s ondersteunt bij de verpleegtechnische vaardigheden en training on the job biedt.

Ze brengt als verpleegkundige een gezonde dosis passie, gedegen kennis, ervaring, een professionele houding en uitstekende sociale vaardigheden met zich mee. Ze is erg gemotiveerd om er een leuke/leerzame training van te maken naar ieder zijn/haar behoefte.

Lieke van Uden-Knollema

CURSUSSEN VAN LIEKE VAN UDEN-KNOLLEMA

Carrouseldag VRH incl. E-learning

Carrouseldag voorbehouden en risicovolle handelingen, inclusief voorbereidende set e-learning modules VRH.

Eerstvolgende datum
15 dec 2023 - 09:30 - 16:30
Alle data
Locatie
Beschikbaarheid
3 plaatsen over
Prijs
€ 309,00
Duur
1 dag
Accreditatie
15 accreditatie punten
Geldigheid
24 maanden
Carrouseldag VRH

Geaccrediteerde praktijkdag voorbehouden en risicovolle handelingen - met vaardighedencarrousel en intercollegiale toetsing voor verzorgenden en verpleegkundigen.

Eerstvolgende datum
15 dec 2023 - 09:30 - 16:30
Alle data
Locatie
Beschikbaarheid
2 plaatsen over
Prijs
€ 245,00
Duur
1 dag
Accreditatie
7 accreditatie punten
Geldigheid
24 maanden