Over:

Katrien Klomp

Ik wil mensen betrekken en inspireren, het resultaat telt.

Katrien Klomp

Geboren in een Brabants dorp in 1977, heb ik  altijd een passie gehad voor de gezondheidszorg. Na mijn opleiding tot verpleegkundige begon ik mijn carrière in het ziekenhuis. Gedurende twintig jaar werkte ik als operatieassistent, waarbij ik zeer waardevolle ervaring opdeed en een ware professional werd in mijn vakgebied.

Er was meer dan alleen klinische werkzaamheden. De benadering van gezondheid en welzijn, waarbij niet alleen het lichaam, maar ook de geest centraal stond sprak me erg aan. 

Deze interesse leidde naar het vak van Trainer en Inspiratiespreker, waarbij ik me richt op het ontwikkelen van Mentale Veerkracht.

Bewustwording creëren over het belang van eigenaarschap en regie nemen, zowel op team- als persoonlijk niveau. Met inspirerende workshops weet ik teams te motiveren en individuen te begeleiden bij het ontwikkelen van hun Mentale Veerkracht.

Met de achtergrond in de Positieve Psychologie en Transactionele Analyse benader ik dit onderwerp op een unieke en effectieve manier om mensen te inspireren en te empoweren.

Mijn sessies zijn interactief en praktisch, voorzie deelnemers van concrete tools en strategieën om hun eigen regie te nemen en veerkrachtig om te gaan met uitdagingen.

Ik geloof dat wanneer mensen bewust worden van hun eigen denkpatronen en gedrag, ze in staat zijn om positieve veranderingen door te voeren. Door teamleden aan te moedigden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen groei en ontwikkeling, en zo bij te dragen aan het succes van het gehele team.

Mijn energieke en inspirerende presentatiestijl zorgt ervoor dat het publiek geïnspireerd en gemotiveerd raakt om stappen te zetten richting een veerkrachtiger en gelukkiger leven.


CURSUSSEN VAN KATRIEN KLOMP

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters