Over:

I Care Academy

I Care Academy biedt scholingsaanbod voor de zorgsector: door en voor zorgprofessionals.

I Care Academy

Onze docenten hebben actuele didactische ervaring en zijn daarnaast ook werkzaam in het zorgveld. En dat is waarom de theorie van onze modules goed aansluit bij de huidige praktijksituaties. 

I Care Academy is opgericht vanuit passie voor zorg. Wij dagen zorgprofessionals uit om 100% bekwaam en vanuit het hart te werken. Investeren in kennis en vaardigheden is daarbij blijvend essentieel.
Wij ondersteunen zorgprofessionals daarom met zorgscholingen (e-learning en/of contactonderwijs) zodat die met gedegen kennis op zak vooral kan richten op professionele zorgverlening.

I Care Academy ontwikkelt haar scholingen in overeenstemming met actuele trends, uitgangspunten en richtlijnen.
Wij werken samen met zorgprofessionals die vele jaren praktijkervaring hebben opgedaan en daarnaast werken in het zorgonderwijs.

Hierdoor begrijpen wij als geen ander hoe het op de werkvloer werkt en waar zorgprofessionals behoefte aan hebben.
Onze scholingen sluiten dus goed aan bij de behoefte en zijn gericht op zinvolle theorie en de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk.

Samen maken we de zorg beter!


CURSUSSEN VAN I CARE ACADEMY

Wil jij graag leren hoe je zorg en behandeling goed kan laten aansluiten op de levenswensen van een zorgvrager wanneer diens levenseinde naderbij komt?

Online training
Prijs
€ 90,75
Duur
6
Geldigheid
Onbeperkt

Is het bij jou ook alweer lang geleden dat jij scholing over medicatie hebt gehad? Ben je op zoek naar een geaccrediteerde, online scholing Medicatie?

Online training
Prijs
€ 90,75
Accreditatie
8 accreditatie punten
Geldigheid
Onbeperkt