Over:

Groei in je Werk!

Groei in je Werk!

Jo-Vienna Heije is afgestudeerd HBO- Verpleegkundige. Zij is voornamelijk werkzaam geweest in de extramurale setting als wijkverpleegkundige en praktijkopleider. Tijdens haar werkzaamheden als wijkverpleegkundige was ze aansprakelijk voor de zorg voor en rondom de cliënt. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het bevorderen van de eigen regie. Als praktijkopleider heeft ze tientallen leerlingen begeleid tijdens hun eigen opleiding tot Verzorgende IG of MBO/HBO Verpleegkundige.

In 2018 heeft ze de keuze gemaakt om ondernemer in de zorg te worden. Ze vindt het erg fijn om haar werkzaamheden als zelfstandig wijkverpleegkundige, docent en praktijkopleider te combineren.

Vanuit haar bedrijf Groei in je Werk begeleid ze ZZP’ers in de Zorg bij het realiseren van hun droom. Namelijk het zelfstandig leveren van goede zorg vanuit hun hart en het professionaliseren van hun werkzaamheden als zorgverlener. Groei in je Werk! biedt daarom ook trainingen en cursussen aan met zorginhoudelijke onderwerpen maar ook onderwerpen over het ondernemerschap.


CURSUSSEN VAN GROEI IN JE WERK!

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters