Over:

Els Voorwinden

Els Voorwinden

Els is een geregistreerd verpleegkundige met een ruime ervaring in verschillende sectoren van de gezondheidszorg. Ze heeft 12 jaar op verschillende (specialistische) afdelingen van het ziekenhuis gewerkt, daarna 6 jaar bij de GGD en nu in de ouderenzorg. Bij de GGD gaf Els veel voorlichting op scholen, waarbij ze veel plezier had in het overdragen van kennis. Hier is haar interesse in kennisoverdracht ontstaan.

Als allround verpleegkundige in de ouderenzorg merkt Els dat er veel vraag is naar meedenken in klinisch redeneren en begeleiden van risico- en voorbehouden handelingen. Het geeft voldoening als collega’s aangeven dat de uitleg tot een breder inzicht in een ziektebeeld of beleving van een patiënt hebben geleid.

Als trainer wil Els dit ook aan deelnemers meegeven. Het is belangrijk om het aanleren en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen altijd te zien binnen de totale beleving van lichaam en geest van een patiënt. Dan geef je goede zorg.De trainingen van Els zijn een combinatie van theorie en praktijk, waarbij ingezoomd wordt op de specifieke behoeften van de deelnemers. De sfeer is ontspannen en interactief en elke vraag kan gesteld worden.

Toetsing vindt intercollegiaal plaats, waarbij je kunt uitleggen wat je doet en weet waar je ondersteunde protocollen en informatie kan vinden.


CURSUSSEN VAN ELS VOORWINDEN

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters