Over:

Ellen Huijbers

Ellen Huijbers

Ellen is werkzaam als docent verpleegkunde en verzorging en daarnaast werkzaam als regieverpleegkundige. Ellen heeft gedurende haar opleiding tot verpleegkundige ruime ervaring op gedaan in de verschillende sectoren van de zorg. Zo heeft ze in de gehandicaptenzorg, in de thuiszorg en het verpleeghuis gewerkt. De laatste twee jaar van haar opleiding heeft ze in het ziekenhuis voltooid en hier is ze daarna 8 jaar werkzaam geweest op de afdeling maag-darm-lever ziekten en gastro-enterologische chirurgie. Hier heeft ze ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van patiënten, dagcoördinator zijn en verpleegtechnische vaardigheden.

Ellen heeft de overstap gemaakt naar het onderwijs en is een gekwalificeerd docente. Door haar ruime ervaring in de verschillende sectoren van de zorg is Ellen goed in staat om in te spelen op verschillende vragen van studenten/cursisten.

Ellen is een enthousiaste, bevlogen docente die staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Met deze kernwaarden zal ze een training altijd zo inspirerend mogelijk maken. Wanneer een training inspirerend is zal de lesstof ook makkelijker te integreren zijn in het eigen werk. Juist het waarom is hierbij belangrijk, dus bijvoorbeeld niet alleen een handeling zoals stomazorg leren maar juist weten waarom je bepaalde dingen doet. Ellen zorgt voor een veilig leerklimaat en word enthousiast van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Hier zal ze bij haar studenten/cursisten altijd aan bijdragen.

Ellen kijkt er naar uit jullie te ontmoeten in een training!


CURSUSSEN VAN ELLEN HUIJBERS

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters