Over:

Diana Stassen

Diana Stassen

Diana helpt zorgverleners, familieleden en mensen met een terminale ziekte met rust, kracht en vertrouwen in de laatste levensfase. 

Met een HBO-V duaal opleiding in het ziekenhuis startte Diana haar carrière. Vrij snel maakte ze de overstap naar de wijk, en sinds 2006 werkt ze met veel plezier als zzp’er in haar bedrijf Ster in Zorg.

Ze geeft webinars, trainingen en schrijft blogs om informatie te delen. Diana combineert complementaire/aanvullende geneeskunde met moderne coachtechnieken en de reguliere gezondheidszorg. Ze slaat hierin een brug tussen de verschillende werelden met een praktische kijk om meer rust en kwaliteit van leven te bieden in de laatste levensfase.

Diana studeerde HBO-V duaal, gezondheidswetenschappen (Public Health aan de University of Maastricht), hypnotherapie, is NLP-master en volgt de NLP trainersopleiding.

Ze volgde verschillende trainingen in de wijk zorg, palliatieve zorg en als stervensbegeleider.

Momenteel stelt ze indicaties voor de ZvW, geeft advies in de laatste levensfase en traint zorgverleners en familieleden.

Diana is bezig een onlineplatform op te richten waar mensen die te maken krijgen met palliatieve zorg bruikbare ondersteuning kunnen vinden.


CURSUSSEN VAN DIANA STASSEN

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters