Over:

Ciska Roth-Baljeu

Ciska Roth-Baljeu

Ciska is er van overtuigd dat ieder mens er toe doet, veelkleurig is en met de ander in een veilige en betekenisvolle relatie kan staan. En zich vanuit daar kan ontwikkelen.  Ciska werkt graag aan een sfeer van veiligheid, respect en eenheid. 

Van 2017-2019 is Ciska opgeleid tot rouw-en verliesbegeleider bij Land van Rouw (Post HBO). De opleiding tot palliatieve zorg verpleegkundige heeft ze gevolgd aan het Erasmus MC. Voor coach heeft ze de beroepsopleiding gevolgd aan de ALBA academie, Post HBO, sindsdien maakt ze nog steeds deel uit van een intervisiegroep. Bij het IKNL heeft Ciska de train-de-trainers opleiding palliatieve zorg gedaan. Van 2004 – 2007 heeft ze de opleiding tot enneagramtrainer gevolgd bij Helen Palmer en David Daniels (Gecertificeerd Enneagram Docent).

In de cursussen palliatieve zorg ligt het accent op hoe je zelf in de palliatieve zorg staat, wat het met jou doet, hoe jij je inzet met je kwaliteiten, en hoe je omgaat met waar je tegenaan loopt in deze mooie, maar ook complexe zorg.

Ciska Roth-Baljeu

CURSUSSEN VAN CISKA ROTH-BALJEU

Werk jij met palliatieve cliënten? Wil je graag meer ontdekken hoe je goed zorg draagt voor je cliënt en naasten, je collega’s en jezelf? Dan is deze cursus iets voor jou!

Eerstvolgende datum
23 apr 2024 - 11:00 - 15:00
Alle data
Locatie
Beschikbaarheid
4 plaatsen over
Prijs
€ 699,00
Duur
6 dagdelen
Accreditatie
24 accreditatie punten
Geldigheid
Onbeperkt