Over:

Anne-Sophie de Kam

Anne-Sophie de Kam

Mijn naam is Anne-Sophie de Kam en ik ben Anti-Burnout coach voor gepassioneerde zorgprofessionals die last hebben van overspanningsklachten.

Daarnaast ben ik zelf ook werkzaam binnen de zorg als verpleegkundige in opleiding tot specialist in de geestelijke gezondheidszorg.

Als ggz verpleegkundige met 9 jaar werkervaring weet ik er namelijk alles van: hoe cruciaal het is dat jij de signalen van jouw lichaam en geest serieus neemt. 

Daarom ontwikkelde ik de Anti-Burnout Coaching. Dé coaching voor gepassioneerde zorgprofessionals die even op de rem mogen trappen en voor zichzelf mogen zorgen.

Een traject waarbij jij leert afrekenen met belemmerende overtuigingen, perfectionisme en controledwang. Op een veilige plek waar iedereen welkom is, er geen kloof is tussen jou en mij en ik jou zie voor wie jij bent. Je hoeft dit niet alleen te doen. 

Laten we júist als zorgprofessionals voor elkaar zorgen. I’ve got you & you’ve got yourself. Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen, zodat jij er op een gezonde manier voor anderen kunt zijn. En ik laat je graag met liefde zien hoe je dat doet.


CURSUSSEN VAN ANNE-SOPHIE DE KAM

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters