Over:

SDB Groep - Zorgleren

SDB Groep - Zorgleren

De SDB Groep is een ontwikkelaar en leverancier van e-learning software en aanverwante diensten voor de zorg. We ontwikkelen e-learning content en onderwijs om iedereen - van ZZP’er tot academisch ziekenhuis -, te helpen met kennisuitwisseling, onderwijs, training, het aantoonbaar bekwaam maken van de medewerker en informatiebeheer.

Ze hebben een zeer divers aanbod van cursussen die we samen ontwikkelen met zorgorganisaties in ons ZorgLeren-netwerk. Dit doen we op basis van feedback van bestaande en nieuwe klanten, nieuwe wetgeving, mede-investeerders en onze eigen expertise. Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd bij de V&VN of een andere beroepsvereniging.

Alle competenties zijn in huis om aantrekkelijke cursussen te maken. Of het nu gaat over wetskennis - zoals ‘zorg en dwang’ en ‘AVG’ -, het plaatsen van een katheter of zuurstoftoediening, wij maken er attractieve cursussen van die de leerstof in behapbare delen aanbiedt.   

Het doel is, door middel van de persoonlijk gerichte cursussen, iedereen met plezier aan hun kennis en kunde te laten werken, zodat er nog betere zorg en aandacht gegeven kan worden aan de zorgvragers die aan onze cursisten zijn toevertrouwd. Dit doel staat centraal binnen de SDB Groep. Binnen de SDB groep bieden we een full suite aan applicaties voor zorgorganisaties.


CURSUSSEN VAN SDB GROEP - ZORGLEREN

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters