Over:

Rogier Heuer

Rogier Heuer

Zorg-Wijs is opgericht door een zorgprofessional. “Na mijn opleiding tot algemeen verpleegkundige heb ik de specialisaties voor de hartbewaking (CCU) en intensive care (IC) gedaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het LUMC heb ik de overstap gemaakt naar de RAV Hollands-Midden en ben daar tot op heden werkzaam als ambulanceverpleegkundige.

Kwalitatief goede patiëntenzorg leveren vind ik belangrijk in mijn werk. Om dit te kunnen blijven realiseren, heb ik verschillende bijscholingen gevolgd, waaronder de PHPLS, NLS, EPLS, PHTLS en instructeurs-opleidingen voor de NRR en First Aid international.

Naast goede patiëntenzorg leveren, ben ik mij ook gaan richten op het ontwikkelen van  didactische vaardigheden door het volgen van de lerarenopleiding gezondheidszorg en welzijn op de Hogeschool Leiden. Deze unieke combinatie van brede vakkennis, praktijkervaring en didactische vaardigheden waren de aanleiding om in 2011 Zorg-Wijs op te richten.

In de afgelopen jaren heb ik een hoop inspirerende collega’s mogen ontmoeten en zo een betrouwbaar netwerk van docenten op kunnen bouwen. Deze ervaringen hebben er voor gezorgd dat we een uitdagend opleidingsaanbod kunnen aanbieden.”


CURSUSSEN VAN ROGIER HEUER

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters