Over:

Pim van de Pavert

Pim van de Pavert

Pim is werkzaam als docent bij Hogeschool Utrecht, van de HBO opleiding Ondernemerschap. Pim wordt enthousiast van het coachen van start-ups en verzorgen van vaardigheidsonderwijs. Een goed idee is leuk maar zonder de vaardigheden om te pitchen, presenteren, communiceren en verkopen ben je nergens.

Naast deze commerciële wereld is hij erg geïnteresseerd in een andere sector: de gezondheidszorg. In deze sector startte hij zijn carrière. Met een universitaire opleiding Gezondheidswetenschappen en werkervaring in diverse sectoren heb ik de zorg breed leren kennen. Van jeugdzorg, GGZ, ouderenzorg en het ziekenhuis. Verder ben ik vanuit een adviseursrol betrokken geweest bij diverse startups binnen de zorg.

Pim is altijd al geïnteresseerd geweest in ondernemerschap en innovatie. Met zijn interesse voor het ontwikkelen van vaardigheden werd het idee van Zorgpionier geboren. Met als doel om meer ondernemerschap in de zorg te krijgen. Pim gelooft hierbij dat verandering van binnenuit komt; juist de zorgprofessionals zelf kunnen voor duurzame verandering zorgen. 

Met zijn expertise en kunde als trainer & coach wil hij de zorg vooruit helpen! In Zorgpionier komen twee van zijn passies samen: zijn kennis van de zorg en zijn ervaring als docent. Met die rugzak wilt Pim een impactvolle, praktijkgerichte en vooral ook leuke en energieke trainingen en coaching bieden. Pim is erg geïnteresseerd in gedragsverandering en neem uitgangspunten vanuit veranderpsychologie dan ook bewust mee in het ontwikkelingen en verzorgen van zijn trainingen.

Pim van de Pavert

CURSUSSEN VAN PIM VAN DE PAVERT

Er zijn geen resultaten gevonden met bovenstaande filters