Over:

Meneer Megens

Meneer Megens

Dirk Megens is niet de eerste de beste, in het jaar 2019 werd hij uitgeroepen tot 'leraar van het jaar'. Dirk is een energieke, bevlogen docent. Toen hij merkte dat veel van zijn studenten met rekenvragen worstelden startte hij zijn eigen Youtube-kanaal. Via dit kanaal konden zijn studenten de uitleg van 'Meneer Megens' altijd en overal als naslagwerk gebruiken, maar de filmpjes werden niet alleen door zijn eigen studenten opgemerkt.

Het YouTube-kanaal van Meneer Megens werd een groot succes. Inmiddels trekken zijn zijn uitlegfimpjes tienduizenden bezoekers per maand. De reviews bij de filmpjes zijn eenduidig, het commentaar is opvallend vaak samen te vatten met 'het kwartje is gevallen, eindelijk snap ik het...' 

Dirk werkt naast zijn online activiteiten nog 2 dagen per week als docent op een ROC. In de overige dagen verzorgt hij lezingen, trainingen en creëert hij  e-learningsmodules en ander online instructiemateriaal. 

Als jij (beter) wilt leren rekenen moet je kennis maken met Meneer Megens. Hij gaat door tot jij de stof begrijpt. Door zijn begrijpelijke, laagdrempelige manier van uitleggen rekent hij af rekenangst.

Meneer Megens

CURSUSSEN VAN MENEER MEGENS

5
5 accreditatie punten
€ 34,99
E-learning
Geldigheid 6 maanden
5
5 accreditatie punten
€ 49,99
E-learning
Geldigheid 12 maanden
5
5 accreditatie punten
€ 89,99
E-learning
Geldigheid 24 maanden