Mindset | 1 dagdeel

Ontwikkel jezelf op persoonlijk en professioneel gebied. Leer objectiever kijken naar jouw eigen gedrag. Positieve gezondheid, herkennen van patronen.

Waar sta jij in het web? 
Tijdens het zorgverlenen proberen we breed te kijken naar de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We kennen verschillende modellen die ons hierbij helpen. Bijv. volgens de positieve gezondheid - het model van Machteld Huber. Zij gebruikt een afbeelding van een spinnenweb met 6 dimensensies en door te kijken naar wat er wél kan. We kijken naar wat belangrijk is voor iemand in het omgaan met dat wat er in je leven op je pad komt, in lichamelijke gezondheid, emotionele uitdagingen èn de omgang met andere mensen. Zodat je zoveel mogelijk zelf de regie hebt over je eigen leven.  Deze workshop gaat niet specifiek in op het model van Machteld Huber, maar je gaat wel kijken naar jouw behoeften; Wat heb jij nodig om je prettig en gezond te voelen?  Wat helpt je? Welke gedachten werken belemmerend? 

"Waarom raak je soms geïrriteerd van het gedrag van anderen, wat gebeurt er dan met jou?" 

Wat kun je zelf doen om jouw gedachten en gevoel te veranderen?

Een Mindset is een gedachtepatroon. Een manier waarop jij denkt. De Mindset, of "overtuiging", die je hebt heeft invloed op je gedachten, gevoelens en gedrag. Het is een patroon van gedachten die je elke dag bezig houden. In deze training ga je kijken naar jezelf! Je ontwikkelt jezelf op persoonlijk en professioneel gebied.

In deze training van 1 dagdeel ga je gericht aan de slag met je Mindset, jouw gedrag. Je leert gericht en zo objectief mogelijk te kijken naar je eigen gedrag. Hierdoor kun je achterhalen wat je eventueel anders kan doen om verder te groeien. Het is een training waar je theoretische uitleg en praktische inzicht krijgt door oefeningen. Hierdoor herken je je eigen patronen. Zo krijg je een nader beeld van je eigen handelen en kun je je eigen valkuilen beter ontwijken.

Inhoud

Tijdens deze cursus wordt er aandacht gegeven aan de volgende onderwerpen:

  • Kijken naar je eigen gedrag
  • Wat is het effect van jouw communicatie
  • Verwachtingen
  • Werkplezier
  • Persoonlijke | Professionele groei
Doelstelling

Na de training heb je inzicht in je eigen gedrag, wat zijn jouw triggers, waar komen die vandaan? Je bent je meer bewust van jouw communicatie en gedrag.

Doelgroep
De Mindset training is voor zorgprofessionals die meer inzicht willen in het gedrag | patroon | reactie van zichzelf en de ander. Persoonlijke en professionele groei. 

Niveau en gewenste voorkennis

Van deelnemers wordt verwacht dat zij open staan om naar zichzelf te kijken. We gaan ook aan de slag met praktijkvoorbeelden. Weet je wat jouw triggers zijn?

Trainer 
De Mindset Training wordt gegeven door Katrien Klomp. Een Trainer | Coach op gebied van de Mindset. Mijn expertise ligt bij de zorg, ik ken het vak en weet wat zorgprofessionals beweegt.

Studiebelasting en accreditatie
Deze training bestrijkt een halve dag (3 uur) 

Je kunt deze cursus in het kwaliteitsregister registreren onder ODA-punten. 

Voorbereiding: Denk na over praktijkvoorbeelden en jouw triggers die in het dagelijks leven aan bod komen.
Duur van de bijeenkomst(en): 3 uur 
Zelfstudie/huiswerk: geen 

Certificaat
Deelnemers ontvangen het digitale Zorgscholing certificaat als zij voldaan hebben aan deze voorwaarden:

  • Actieve deelname en 100% aanwezigheid

Als niet aan alle voorwaarden voldaan is kan de deelnemer een certificaat ontvangen met een aangepaste tekst. 
De input van de docent is leidend bij het al dan niet verstrekken van een certificaat.  

Inbegrepen

  • Koffie/Thee/Water
  • Inspiratie boekje “Why your Mindset is your most powerful tool”
  • Digitaal Zorgscholing certificaat   

Praktische informatie
Prijs: € 75,00 (vrijgesteld van BTW)
Studie uren: 3

DATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

NOG GEEN DATUM BEKEND

Helaas is er momenteel nog geen datum bekend waarop deze cursus gehouden zal worden. Voor informatie rondom een incompany cursus kan je contact met ons opnemen. Heb je interesse in deze cursus laat het ons dan weten via "Meld je interesse" zodat we deze cursus kunnen gaan plannen.

MELD JE INTERESSE!

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden