Zorgscholing: klaar voor de toekomst

Als professional in de zorg, trainer of als organisatie, ben je waarschijnlijk al bekend met Zorgscholing. Wij zijn namelijk dé plek waar vraag en aanbod op het gebied van scholing in de zorg samenkomen. Daarbinnen staan wij voor het vinden van kennis in de zorg en delen die - met cursisten, trainers en organisaties. Zo maken we samen de zorg beter. In het najaar van 2023 werd het nieuwe Zorgscholing gelanceerd, ontworpen om jou nog beter van dienst te zijn.

Afbeelding bij Zorgscholing: klaar voor de toekomst

Veel cursisten, trainers en organisaties wisten de afgelopen jaren hun weg naar Zorgscholing te vinden en deden hun voordeel met de trainingen en kennis die Zorgscholing aanbiedt. Dat willen we vanzelfsprekend vasthouden en waar mogelijk uitbreiden en verbeteren.

Het afgelopen jaar was een periode van reflectie en vernieuwing voor ons als organisatie. We zijn teruggegaan naar de kern van onze missie: kennis delen om de zorg beter te maken. Deze missie is niet alleen onze drijfveer, maar ook de leidraad voor de veranderingen die we hebben doorgevoerd.

Voor en door zorgverleners
Zorgscholing-oprichters Geertje van der Burgt (HBOV-V) en Edwin Jansen (Inservice opleiding ziekeverzorging, MDGO-VP en HBO-V) hebben al decennialang een hart voor de zorg. Beiden hebben een verpleegkundige achtergrond en jarenlange ervaring met werken in de zorg. Dat maakt dat zij de materie, maar ook de mensen zelf kennen als geen ander. Ze weten dan ook precies wat cursisten nodig hebben, waar ze tegenaan lopen, wat er van hen verwacht wordt bij hun functie en hoe de zorg zich ontwikkelt. Maar ook wat ze kunnen doen om dat te verbeteren.

Geertje en Edwin hebben het met Zorgscholing tot missie gemaakt om samen met cursisten, trainers en organisaties de zorg beter te maken. Het aanbod van Zorgscholing en cursisten de mogelijkheid bieden om voortdurend bij te leren, volledig op de hoogte te zijn van regels en wetgeving en te helpen om efficiënter te werken draagt daar aan bij. Zo wordt de patiëntenzorg beter en groeien zorgverleners uit tot zorgprofessionals.

Een nieuw logo vol betekenis
Terug naar de vernieuwingen van afgelopen jaar. Allereerst zijn ons logo en de totale uitstraling vernieuwd. In ons nieuwe logo vormen de 'Z' en 'S' samen een oneindige lus. Dit staat voor onze voortdurende inzet om te blijven leren en de zorg te verbeteren. Tegelijkertijd vormen de Z en S ook samen een pleister, een kleine knipoog naar ons grote hart voor de zorg. Kortom, dit logo is niet zomaar een plaatje; het weerspiegelt onze belofte om altijd te streven naar beter en zorg voor
iedereen.

Gebruiksvriendelijke website voor jou
Gebaseerd op onderzoek en waardevolle feedback, is onze website nu gebruiksvriendelijker en intuïtiever geworden – los van de nieuwe uitstraling. De verbeterde zoekfunctie helpt je sneller de gewenste training of cursus te vinden, en trainers krijgen meer ruimte om de inhoud van hun aanbod uit te diepen. Jouw gemak en ervaring staan voorop in elke verbetering die we door hebben gevoerd en in de komende tijd nog doorvoeren.

We zijn trots op wat we bereikt hebben, maar we zijn nooit klaar. Zorgscholing is een lerende organisatie, en jouw feedback is daarbij onmisbaar. Heb je ideeën, suggesties of verbeterpunten? Over de website of algemeen? Laat het ons weten. Want samen zetten we de koers uit voor onze toekomst.

Vertrouwd
Een nieuw logo. Een nieuwe uitstraling. Maar wel nog altijd het vertrouwde Zorgscholing. Want wat niet verandert bij Zorgscholing, is onze toewijding aan kwaliteit en ondersteuning. We bieden nog steeds dezelfde professionele en persoonlijke begeleiding en een ruim aanbod aan trainingen en cursussen. Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij je kunt concentreren op wat echt telt.

Spannende toekomstplannen
De introductie van onze nieuwe website en uitstraling is slechts het begin. We hebben ambitieuze plannen voor 2024 en verder, met nieuwe initiatieven en projecten die de zorgeducatie zullen blijven transformeren. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of houd de website en onze social media in de gaten.