Over onze locatie:

Skills2Care

Chroomstraat 46
2718 RR Zoetermeer

Locatie Skills2Care

Skills2Care zorgt voor een gastvrij ontvangst en een goed uitgeruste ruimte die zowel voor theoretische als praktijkscholingen gebruikt kunnen worden. 

De vaardigheidslokalen van Skills2Care zijn ruim qua opzet en uitgerust met 4 oefenstations met meerdere fantomen. Deze fantomen kunnen gebruikt worden voor het trainen van basiszorg maar ook voor het trainen van voorbehouden en risicovolle handelingen.

De vaardigheidslokalen van Skills2Care zijn ingericht voor trainingen verpleegkundige en verzorgende vaardigheden, maar er kunnen ook opleidingen tot kraamverzorgende en doktersassistent verzorgd worden. Het is de ideale ruimte voor het trainen van voorbehouden en risicovolle handelingen. In de vaardigheidslokalen vindt u vier werkstations met meerdere fantomen. 

Op de locaties van Skills2Care zijn materialen van diverse producten aanwezig.  

In de lokalen vindt u o.a. poppen waarop voorbehouden en risicovolle handelingen uitgevoerd kunnen worden, fantomen van onder- en boven lichaam, injectietrainers, infuusarmen en een reanimatie poppen (BLS, volwassenen en baby),  AED-trainers, een voedingspomp, diverse bloedsuikermeters en uitzuigapparatuur. Daarnaast zijn er tilliften aanwezig en andere hulpmiddelen voor het mobiliseren en vergroten van de zelfredzaamheid van de patiënt/cliënt.

In Zoetermeer beschikt Skills2Care over een vaardigheidslokaal en een leslokaal. Dit laatste is geschikt voor trainingen en overlegsituaties. 

In Nieuwegein beschikt Skills2Care over vier vaardigheidslokalen. Ook deze lokalen hebben voldoende ruimte om met groepen tot 14 aan de slag te gaan. Naast de volledig ingerichte vaardigheidslokalen is ook in Nieuwegein een grote ruimte aanwezig waar gepauzeerd en of geluncht kan worden. 

Chroomstraat 46 2718 RR Zoetermeer
-
-

OVERZICHT VAN CURSUSSEN SKILLS2CARE