Over onze locatie:

ISZA

Oosterengweg 8
1221 JV Hilversum

Locatie ISZA

Het hoofdkantoor van ISZA Scholingen is centraal in Hilversum gelegen en is per fiets, auto en OV te bereiken. Bij ISZA Scholingen kunt u gratis parkeren.

Fiets:
Als u met de fiets komt kunt u uw fiets in de fietsbeugels zetten, voor het hoofdkantoor van ISZA-zorg.

Auto:
Gebruik aub NIET het navigatiesysteem van uw auto, maar voer het volgende adres in op Google MAPS: Liebergerweg 113, ga daar direct linksaf en wederom direct links: dit zijn de flats, waarachter gratis geparkeerd kan worden. U ziet een groot geel bord met "HEERDT motoren, ga daar LINKSAF en volg daarna de borden met “ISZA ZORG” en "ISZA SCHOLINGEN". U ziet een bord met ISZA Scholingen staan, daar neemt u de trap en volgt de pijl naar rechts naar ISZA Scholingen.

De Oosterengweg is, als u komt aanrijden vanaf de A27, afgesloten. Op de A27 moet u bij knooppunt Eemnes de A1 volgen, om vervolgens afslag 9 (Laren) te volgen, waarna u de N525 volgt.

Als u uit omgeving Amsterdam komt, kunt u het beste op de A1 afslag 9 (Laren) nemen en de N525 volgen. Mocht u het toch niet kunnen vinden, kunt u mij altijd bellen op 06-41 85 67 25.

Openbaar vervoer (OV):
Als u met het OV komt, raden wij u aan, om Google Maps te gebruiken om vanaf het trainstation/bushalte de looproute te volgen.

 

Oosterengweg 8 1221 JV Hilversum
035-7600635

OVERZICHT VAN CURSUSSEN ISZA