Locaties door heel nederland

Op deze pagina vind je algemene informatie over onze verschillende locaties. Je kunt hier nuttige gegevens vinden zoals adresgegevens, contactinformatie, en routebeschrijvingen. Wanneer je een training hebt geboekt, vind je altijd de meest actuele informatie en details in je mail.

Hilversum

Het hoofdkantoor van ISZA Scholingen is centraal in Hilversum gelegen en is per fiets, auto en OV te bereiken. Bij ISZA Scholingen kunt u gratis parkeren.

Fiets:
Als u met de fiets komt kunt u uw fiets in de fietsbeugels zetten, voor het hoofdkantoor van ISZA-zorg.

Auto:
Gebruik aub NIET het navigatiesysteem van uw auto, maar voer het volgende adres in op Google MAPS: Liebergerweg 113, ga daar direct linksaf en wederom direct links: dit zijn de flats, waarachter gratis geparkeerd kan worden. U ziet een groot geel bord met "HEERDT motoren, ga daar LINKSAF en volg daarna de borden met “ISZA ZORG” en "ISZA SCHOLINGEN". U ziet een bord met ISZA Scholingen staan, daar neemt u de trap en volgt de pijl naar rechts naar ISZA Scholingen.

De Oosterengweg is, als u komt aanrijden vanaf de A27, afgesloten. Op de A27 moet u bij knooppunt Eemnes de A1 volgen, om vervolgens afslag 9 (Laren) te volgen, waarna u de N525 volgt.

Als u uit omgeving Amsterdam komt, kunt u het beste op de A1 afslag 9 (Laren) nemen en de N525 volgen. Mocht u het toch niet kunnen vinden, kunt u mij altijd bellen op 06-41 85 67 25.

Openbaar vervoer (OV):
Als u met het OV komt, raden wij u aan, om Google Maps te gebruiken om vanaf het trainstation/bushalte de looproute te volgen.

 

ISZA

Oosterengweg 8
1221 JV Hilversum

E: ayla@isza-zorg.nl