Over onze docente:

Yvonne Welagen

Yvonne Welagen is kinderverpleegkundige en NRR gecertificeerd reanimatie instructeur.

Yvonne Welagen

Van jongs af aan wist Yvonne dat ze verpleegkundige wilde worden. De keuze voor het HBO-V was dan ook snel gemaakt. Na haar opleiding heeft ze in verschillende instellingen gewerkt. In het Sophia Kinderziekenhuis heeft ze haar kinderaantekening behaald. Yvonne werkt nu ruim 20 jaar als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling en de afdeling Neonatologie. Ook is zij zeer actief als NRR gecertificeerd reanimatie instructeur in het ziekenhuis waar ze werkzaam is.

In 2014 heeft Yvonne naast haar werk in het ziekenhuis Dare2Help opgericht. Ze voelde dat haar andere passie bij het geven van trainingen ligt. Met veel enthousiasme brengt ze de lesstof over op de groep cursisten. Dat kwaliteit bij Yvonne bovenaan staat zie je terug in haar trainingen.

Yvonne werkt het liefst in kleine groepjes zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en voldoende aandacht krijgt. Haar doel is dat de cursist na de cursus echt kan en durft te handelen in een noodsituatie. Er wordt een actieve houding van de cursist verwacht omdat er veel geoefend wordt aan de hand van praktijksituaties.

Yvonne kijkt er naar uit om jullie te ontmoeten op een van haar cursussen!

Yvonne Welagen

CURSUSSEN VAN YVONNE WELAGEN