Over:

Wendy Hermsen

Wendy Hermsen

Wendy geeft praktijktrainingen in de categorie Voorbehouden en risicovolle handelingen. Wendy is begonnen als Verzorgende IG en heeft in die functie in een Verpleeghuis gewerkt. Daarna heeft ze nog een jaar in de revalidatiezorg gewerkt, waarna ze de overstap heeft gemaakt naar de BBL opleiding tot verpleegkundige niveau 4 in het UMC Radboud. Hier heeft ze veel werkervaring opgedaan in de zorg, zij werkte als verpleegkundige op diverse afdelingen en in diverse specialisaties.

Na 12 jaar heeft ze afscheid genomen van het UMC Radboud en werkt nu in een verpleegtechnisch team waarbij ze veel diverse verpleegtechnische handelingen uitvoert.

In 2015 izij zich meer gaan richten op didactiek. Ze heeft de opleiding tot Onderwijsondersteuner Associate Degree gevolgd aan de HAN, waarbij ze een onderwijsbevoegdheid heeft gehaald. Sindsdien verzorgt ze voor Zorgscholing trainingen en scholingen in, voornamelijk, voorbehouden en risicovolle handelingen. Haar lessen zijn vooral praktisch met veel praktijkvoorbeelden. Wendy wil haar cursisten inzicht geven en besteedt veel aandacht aan het waarom en deze vraag stelt ze dan ook veelvuldig.

Wendy Hermsen

CURSUSSEN VAN WENDY HERMSEN