Over onze docente:

Miranda Kok - Boschma

Miranda Kok - Boschma

Miranda Kok - Boschma is naast haar werk als psychiatrisch verpleegkundige vaak in of rond het water te vinden. Zij heeft namelijk een grote passie voor de duiksport.
Miranda combineert haar verpleegkundige kennis over anatomie, fysiologie en pathologie met de kennis die zij opdeed tijdens haar opleiding tot divemaster. 

Zij heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van trainingen over levensreddend handelen en beschikt over de diploma's die de Nederlandse Reanimatie Raad vereist om de trainigen uit te mogen voeren. Miranda is bevoegd om o.a. BLS + Eerste hulp van Divers Alert Network en Emergency First Response (Ook Kinder-ehbo) trainingen te verzorgen. 

Kwaliteit is voor Miranda een belangrijk speerpunt en dat zie je terug in haar lessen. Door goede en constructieve feedback helpt zij jou de vaardigheden zo goed mogelijk te beheersen.
Door de meest geavanceerde technologieën te gebruiken, krijg je direct objectief feedback op jouw reanimatievaardigheden.

Deze trainster bereidt je op een gedegen, maar ontspannen manier voor op het echte werk, zodat je in geval van nood ook in staat bent om tot handelen te komen.

Miranda Kok - Boschma

CURSUSSEN VAN MIRANDA KOK - BOSCHMA