Over onze docente:

Jessica Stedema-Klopper

Jessica Stedema-Klopper

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn  in de zorgverlening, van verpleeghuis tot ziekenhuis en de laatste jaren bij de thuiszorg, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In mijn werk als verzorgende IG kwam ik zoveel fysieke belasting tegen dat ik in 2008 solliciteerde naar een functie als ergocoach. Ik werd aangenomen en ik ging op scholing bij Inga Mol van het Instituut voor rugklachten preventie. Daar ging er een wereld voor mij open. In mijn opleiding had ik wel een beetje haptonomie gehad, maar niet zoals ik nu ervoer. Hierdoor kreeg ik een grote behoefte om hier meer vanaf te willen weten.

Door de verschillende gerichte studie keuzes werd het mij steeds duidelijker dat ik dit verder wilde verspreiden en de fysieke belasting onder zorgverleners wilde verminderen door ze inzichten te geven in de manier van zorgverlenen.

Zo ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf voor training en coaching. Ik hoop dat ik zorgmedewerkers kan inspireren en kan helpen om zichzelf te beschermen tegen de lichamelijke klachten die de zware beroepen in de gezondheidszorg met zich mee brengen. Daarnaast wil ik mensen op een andere manier laten kijken naar het benaderen van zorgvragers en ze meer in hun eigen kracht zetten..

Ik hoop tot ziens.

Jessica Stedema-Klopper

CURSUSSEN VAN JESSICA STEDEMA-KLOPPER