Over onze docente:

Gerry van Herpen

Gerry van Herpen is ouderschapscoach, docent babymassage, alternatief therapeut en verpleegkundige.

Gerry was ruim 28 jaar werkzaam als kinder- en neonatologieverpleegkundige. Zij heeft in die tijd veel kinderen en ouders bijgestaan in hun zorgen, zowel op medisch als emotioneel vlak. Haar talent is het bieden van ondersteuning bij alle uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt.

Momenteel werkt Gerry voornamelijk met oudere clienten. Het verschil tussen kinderen en oudere clienten is niet zo groot als het in eerste instantie lijkt. Gerry ziet veel paralellen in de eerste en laatste levensfase. Zij wil cursisten laten ervaren hoe je de kwaliteit van zorg kunt vergroten en weerstanden weg kunt nemen door contact te  maken met zorgvragers.


Gerry werkt vanuit de holistische visie (het totaal). Niet alleen de klacht, maar vooral naar waar die vandaan komt. Gerry volgde diverse opleidingen en cursussen op medisch en alternatief gebied gevolgd. Zij is gecertificeerd docent babymassage en lid van de vakgroep voor docenten Shantala massage. Naast de opleiding haptonomie en Sensi-therapie volgde zij verschillende cursussen op het gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, bloesemtherapie en healing.

Gerry van Herpen

CURSUSSEN VAN GERRY VAN HERPEN