Over:

Corine de Groot

Corine de Groot

Corine de Groot geeft trainingen in de categorie Voorbehouden en risicovolle handelingen. 
Klik hier voor het actuele cursusaanbod voorbehouden en risicovolle handelingen

 

Corine de Groot, al meer dan 30 jaar een ervaren, BIG geregistreerde verpleegkundige die ook de opleiding Praktijkopleider in de Gezondheidszorg heeft afgerond. 

 

Altijd leergierig en op zoek naar verdieping heeft ze diverse opleidingen in het Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl met succes behaald; Obstetrie/Gynaecologie opleiding, Spoed Eisende Hulp-opleiding en de Oncologie Aantekening. Na 20 jaar in een algemeen ziekenhuis wilde zij zich verder ontwikkelen en koos voor 'de wijk'. Inmiddels alweer meer dan 10 jaar. Het leren vindt ze een investering in jezelf en een must in dit vak.

  

Het werken als verpleegkundige in de wijk doet ze inmiddels als oproepkracht. De feeling met het vak is voor haar heel belangrijk: “het blijft voor mij van belang om te weten wat er in de wijk en in de zorg speelt, juist daardoor kan ik de cursisten begrijpen en kan ik alles goed uitleggen. Ik weet hoe het er in de praktijk werkelijk aan toe gaat.”

 

Corine is enthousiast en dat is te merken bij haar lessen. Ze gaat nooit uit van "we doen het al jaren zo". Dat is iets wat zeker aan de orde komt bij de lessen. Kijk naar de cliënt en wat zie je?  

 

De cursussen zijn interactief, humorvol, afwisselend, niet standaard en natuurlijk leerzaam.

Corine de Groot

CURSUSSEN VAN CORINE DE GROOT