Over onze docent:

Jeroen Leclercq

Jeroen Leclercq

Werken als 'zelfstandige' wint aan populariteit en blijkt in de afgelopen tien jaar een belangrijk middel te zijn geworden om professionals in de zorgsector te houden. De zorgsector heeft meer dan andere branches te maken met wet- en regelgeving en belangen die soms tegenstrijdig met elkaar lijken. Als zzp'er moet je je een weg banen door deze regels...

Lex maakt zich al jaren sterk om de positie van zzp'ers in de zorg te kunnen verbeteren. Hij is onder meer actief voor branche organisatie Solopartners en beroepsorganisatie V&VN.
Hij schrijft informatieve blogs voor zpp'ers in de zorg om hen te informeren over belangrijke ontwikkelingen in het zorglandschap. Daarnaast neemt hij deel aan gesprekken met belangrijke partijen, zodat de stem van zzp'er daar gehoord wordt.

Om zijn kennis en ervaring te delen schrijft Lex niet alleen blogs, hij is ook spreker/trainer/docent op bijeenkomsten en scholingen voor Zzp’er in de Zorg.
Naast deze activiteiten is hij ook betrokken bij de implementatie van de kwaliteitswet WKKGZ en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het HKZ keurmerk voor zzp’ers in de zorg.
Lex heeft veel ervaring met het begeleiden en coachen van (samenwerkende) zzp’ers en coöperatieve samenwerkingsverbanden. 

Jeroen Leclercq

CURSUSSEN VAN JEROEN LECLERCQ