Samenwerkingsverband oprichten met zorg zzp’ers

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de mogelijke voordelen die een samenwerkingsverband, zoals een coöperatie, maatschap of VOF met zich meebrengt.

Zzp’ers in de zorg bevinden zich in de huidige markt soms nog in een lastig pakket. Ondanks dat ze alles op orde hebben, merken ze dat ze niet door alle partijen even serieus genomen worden.

Samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat je samen sterker staat en serieuzer genomen wordt door andere partijen. Je kunt ervoor kiezen om de samenwerking als zorgorganisatie te laten registreren en (on)gecontracteerde zorg te verlenen. Ook kan je gezamenlijk gebruik maken van tijdrovende taken zoals bijvoorbeeld marketing en administratie.

Door wie?

  • Lex Tabak & Jeroen Leclercq

Praktische informatie
Prijs: € 70,00 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 3

Coaching in de zorg

Met een cursus coaching in de zorg leer je hoe je medewerkers en collega’s inspireert en motiveert in hun werk als zorgprofessional. Het helpt jou het beste uit anderen te halen.

Toon cursussen in de categorie Coaching in de zorg

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

NOG GEEN DATUM BEKEND

Helaas is er momenteel nog geen datum bekend waarop deze cursus gehouden zal worden. Voor informatie rondom een incompany cursus kan je contact met ons opnemen. Heb je interesse in deze cursus laat het ons dan weten via "Meld je interesse" zodat we deze cursus kunnen gaan plannen.

MELD JE INTERESSE!

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden