Persoonlijke effectiviteit - Sterk communiceren

Leer nieuwe communicatiemethoden en ervaar hoe je jezelf in iedere situatie weerbaar kunt voelen.

Jezelf sterk genoeg voelen om in elke situatie te zeggen wat je wilt zeggen en te doen. Wat weerhoudt jou er soms van om bepaalde onderwerpen aan te kaarten of in bepaalde situaties (non)verbaal sterk te blijven? De processen die in deze momenten plaatsvinden zijn erg interessant en kunnen jou helpen om jezelf communicatief weerbaar te voelen in elke situatie. Naast leren welke methodes er zijn om sterk te communiceren, zal er binnen deze training ook aandacht besteed worden aan jouw eigen mentale proces in deze situaties.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Inzicht in huidige communicatie en het effect hiervan;
  • Verschillende communicatievormen;
  • Omgaan met weerstand;
  • Hoe omgaan met lastige situaties;
  • Inzicht in belemmerende overtuigingen.

In deze training krijg je ook inzicht in welke rol jouw gedachten en gevoelens in deze situaties spelen. Hierbij zullen de ACT principes (Acceptance & Commitment Therapy) centraal staan. Vanuit deze principes zal je leren hoe je flexibel om kan gaan met jouw gedachten en gevoelens, waardoor jouw aandacht makkelijker op jouw taak kan richten.

Het doel van deze training is inzicht krijgen in eigen mentale processen en trainen hoe je sterk kan blijven communiceren in de voor jou belangrijke situaties. 

Deze training bestaat uit zes bijeenkomsten van 1 dagdeel.

Trainer/coach:

Deze training wordt verzorgd door Marianne van Erp. Marianne is werkzaam als sport- en prestatiepsycholoog en zij kenmerkt zichzelf door haar enthousiasme, energie en open houding. Daarnaast kan zij zichzelf goed inleven in verschillende situaties en deinst ze niet terug om door middel van kritische vragen het bewustwordingsproces bij mensen te vergroten. Marianne vindt het belangrijk dat er in haar trainingen geleerd wordt door middel van leuke oefeningen.

In haar trainingen gebruikt Marianne veel voorbeelden uit haar sportpraktijk. Zij werkt binnen de sport met individuele sporters, teams, coaches en ouders. Daarnaast is zij werkzaam als trainer en coach in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en bij de Nationale Politie.


Praktische informatie
Prijs: € 1.213,86 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 24

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

NOG GEEN DATUM BEKEND

Helaas is er momenteel nog geen datum bekend waarop deze cursus gehouden zal worden. Voor informatie rondom een incompany cursus kan je contact met ons opnemen. Heb je interesse in deze cursus laat het ons dan weten via "Meld je interesse" zodat we deze cursus kunnen gaan plannen.

MELD JE INTERESSE!

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden