Oplossingsgericht Coachen

Eerste hulp bij ongewenste resultaten. Leer hoe je snel tot de kern komt en vindt oplossingen die werken èn gedragen worden door medewerkers.

Deze methodiek levert leidinggevenden enorm veel tijdswinst op. Je komt in gesprekken sneller tot de kern en vragen waar het echt om draait, komen op tafel. Positief is ook dat de medewerker zelf gelooft in de oplossingen en hiervoor verantwoordelijkheid neemt. 

Doelgroep: leidinggevenden, die wel beschikken over de basis-vaardigheden van effectief communiceren. 

Aantal dagdelen: 6 

Trainer/coach:  
Onze trainster is een ervaren gedragskundige die kan coachen, trainen, doceren, testen en adviseren. Op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkstress, vitaliteit, effectief leiderschap, management en organisatie, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, competentieontwikkeling en communicatie.  

Docent voor het NCOI (Effectief communiceren, De leidinggevende als coach, Arbeids- en gezondheidspsychologie, Bedrijfspsychologie en organisatiegedrag, Managementvaardigheden). Tevens docent voor de Life Coach Opleiding van Schott & Co. 


Praktische informatie
Prijs: € 1.213,86 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 24

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

NOG GEEN DATUM BEKEND

Helaas is er momenteel nog geen datum bekend waarop deze cursus gehouden zal worden. Voor informatie rondom een incompany cursus kan je contact met ons opnemen. Heb je interesse in deze cursus laat het ons dan weten via "Meld je interesse" zodat we deze cursus kunnen gaan plannen.

MELD JE INTERESSE!

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden