Gezondheidsrecht - Forensische psychiatrie

E-learning

Forensische Psychiatrie staat als vakgebied op het kruispunt van geestelijke gezondheidszorg en Justitie.

Forensisch psychiaters onderzoeken personen die van de rechter een vrijheidsbeperkende straf hebben gekregen, in combinatie met gedwongen verpleging en behandeling.

Doelstelling

Deze e-learning training draagt bij aan de competenties van de cursist om zijn of haar kennis met betrekking tot de wet- en regelgeving rond Forensische Psychiatrie te vergroten.

Doelgroep
Deze e-learning is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en de kennis met betrekking tot gezondheidsrecht willen verdiepen. 

Niveau en gewenste voorkennis

Deze e-learning is in te zetten als nascholing. 

Aanbieder van deze e-learning  
De modules zijn ontwikkeld door The Competence Group - Zorgleren. Het uitgebreide assortiment e-learningmodules wordt in nauwe samenwerking met zorgverleners ontwikkeld en sluit daarom perfect aan op de werksituatie.

Studiebelasting
De studieduur hangt af van jouw kennis en ervaring en hoe snel je leest en leert. Na het succesvol afronden van de module door de kennistoets te behalen ontvang je een digitaal certificaat.

Inbegrepen

  • Aanmaken account in digitale leeromgeving
  • De module blijft vanaf het moment van inloggen 1 jaar voor jou toegankelijk
  • De mogelijk voor het stellen van vragen over het gebruik van de e-learning

Je dient zelf over een computer/tablet te beschikken waarop je de cursus kunt volgen

Wat gebeurt er als je je aanmeldt? 
Zodra je je hebt ingeschreven en wij de betaling hebben ontvangen, ontvang je binnen 2 werkdagen een link naar deze online cursus.
Je krijgt gedurende 1 jaar toegang tot de online module. Je kunt het dus later ook weer opnieuw doornemen als je dat wilt.

Let op: Als je je inschrijft voor deze cursus geef je Zorgscholing toestemming voor het verstrekken van je naam en email adres aan Zorgleren/The Competence Group. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt om je toegang te kunnen verlenen tot de e-learning en de verwerking van accreditatiepunten.


Praktische informatie
Prijs: € 43,50 (vrijgesteld van BTW)
Studie uren: 1

Schrijf je in voor deze cursus!