Duurzame inzetbaarheid - Vitaaldag

Voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers is ‘vitality’ een belangrijke peiler. De Vitaaldag bestaat uit 2 onderdelen: een Basis-Vitaal –Workshop en Thema-Workshops.

Voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers is ‘vitality’ een belangrijke peiler. De Vitaaldag bestaat uit 2 onderdelen: een Basis-Vitaal –Workshop en Thema-Workshops. De basis is een interactief programma gericht op meer inzicht in het ontstaan van stress, goede stress, signalen, neurobiologie van stress en herstellen van stress. Iedereen doet mee aan de Vitaalscan (Schott&Co 2015) waar vitaliteit op negen items gescoord wordt.  

Met de thematisch workshops vergroten individuele medewerkers hun eigen vitaliteit. Aan de hand van een programma met oefeningen en opdrachten komen alle do’s en dont’s langs met betrekking tot Voeding, Bewegen, Positief Denken en Slapen. Het team maakt ook met elkaar afspraken hoe zij beter met werkstress kunnen omgaan. 

In Company workshops van 2 dagdelen, voor alle medewerkers en leidinggevenden in de organisatie. 

Trainer:

Ingrid Boerbank is een ervaren gedragskundige die kan coachen, trainen, doceren, testen en adviseren. Op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkstress, vitaliteit, effectief leiderschap, management en organisatie, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, competentieontwikkeling en communicatie.

Docent voor het NCOI (Effectief communiceren, De leidinggevende als coach, Arbeids- en gezondheidspsychologie, Bedrijfspsychologie en organisatiegedrag, Managementvaardigheden). Tevens docent voor de Life Coach Opleiding van Schott & Co. 


Praktische informatie
Prijs: € 431,06 (incl. 21% BTW)
Studie uren: 8

Omgaan met werkstress door verbetering van: 

Voeding

Bewegen

Positief denken

Slapen

Persoonlijke ontwikkeling

Toon cursussen in de categorie Persoonlijke ontwikkeling

CURSUSDATA EN TIJDEN DEZE CURSUS

NOG GEEN DATUM BEKEND

Helaas is er momenteel nog geen datum bekend waarop deze cursus gehouden zal worden. Voor informatie rondom een incompany cursus kan je contact met ons opnemen. Heb je interesse in deze cursus laat het ons dan weten via "Meld je interesse" zodat we deze cursus kunnen gaan plannen.

MELD JE INTERESSE!

Vul jouw emailadres in zodat we je kunnen informeren als er (nieuwe) cursusdatums worden toegevoegd.

@
* dient ingevuld te worden