Wil je echt iets opsteken tijdens een BHV training? Dan is dit jouw cursus. Deze BHV training wordt gegeven door trainers/docenten die zelf in de acute zorg werken (brandweer, ambulance, 112 meldkamer).
Zij delen hun ervaring op een luchtige, maar pakkende manier en geven je tal van praktische tips en voorbeelden die toepasbaar zijn tijdens jouw werk als zorgverlener/begeleider.
Je gaat naar huis met handvatten die je helpen om de theorie voor eens en voor altijd te onthouden en die je voorbereiden op onvoorziene situaties.
>> Na succesvolle deelname ontvang je het landelijk erkende NIKTA certificaat en een BHV pasje waarmee jij kunt aantonen dat je Bedrijfshulpverlener bent. <<
De praktijkdag bestaat voor een deel uit kennisoverdracht, welke daarna in de praktijk wordt geoefend.
Tijdens het EHBO-onderwijs komen diverse letsels en ziektebeelden aan bod. Wij trainen dit onderdeel tijdens de diverse casuïstieken. De moeilijkheidsgraad en onderwerpen worden tijdens de training aangepast aan het denk en werk niveau van de cursisten.
Reanimatie en AED
Brand
Ontruiming
Communicatie
Na deelname aan de cursus ben je, zowel op praktijk als theoretisch gebied, van alles op de hoogte omtrent de basis kennis BHV (Bedrijfs Hulp Verlening) met AED (Automatische Externe Defibrillator).
Doelgroep
Aan deze onmisbare cursus mag iedereen deelnemen.
Iedereen mag aan deze cursus deelnemen. Voorkennis is niet vereist.
Docent
Alle trainingen worden gegeven door ervaren docenten van een geaccrediteerd opleidingsbureau. Alle BHV-AED docenten zijn werkzaam bij de brandweer, ambulancedienst of ziekenhuis. Zij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat er op de juiste wijze wordt getraind.
Studiebelasting / accreditatie
Voorbereiding: e-learning 2-3 uur
Jouw theoriecertificaat mag niet ouder dan 2 maanden zijn op het moment dat je deelneemt aan de praktijkcursus. Daarom ontvang je enkele weken voor de praktijkdag de inloggegevens voor de e-learning. Hoe lang het duurt om de stof te verwerken is afhankelijk van jouw ervaring, lees- en leertempo. Houd in ieder geval rekening met 2-3 uur zelfstudie voor de praktijkdag.
Duur van de bijeenkomst: 8 uur
Training is niet geaccrediteerd.
Certificaat
Na succesvol doorlopen van de e-learning en praktijkdag ontvangen deelnemers een digitale Zorgscholing certificaat plus een nationaal erkend *NIKTA certificaat en een pasje dat je makkelijk mee kunt nemen.
Inbegrepen
Je dient zelf over een computer/tablet te beschikken waarop je de e-learning kunt volgen
Wat gebeurt er als je je aanmeldt?
Zodra je je hebt ingeschreven en wij de betaling hebben ontvangen voegen wij je toe aan de deelnemerslijst. Jouw theoriecertificaat mag niet ouder dan 2 maanden zijn op het moment dat je deelneemt aan de praktijkcursus. De inlogcode voor de e-learning ontvang je daarom pas enkele weken voor de cursus.
Let op: Als je je inschrijft voor deze cursus geef je Zorgscholing toestemming voor het verstrekken van je naam en email adres aan Just4Safety. Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt om je toegang te kunnen verlenen tot de e-learning.
*NIKTA: Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg Training & Advies. Sinds 2003 is NIKTA de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024.
NIKTA geeft officieel geaccepteerde vakbekwaamheidscertificaten uit volgens ISO 17024. Deze certificaten zijn daardoor zowel in Nederland (volledig) als internationaal (behoudens soms afwijkende wettelijke bepalingen) geaccepteerd.
Helaas is er momenteel nog geen datum bekend waarop deze cursus gehouden zal worden. Voor informatie rondom een incompany cursus kan je contact met ons opnemen. Heb je interesse in deze cursus laat het ons dan weten via "Meld je interesse" zodat we deze cursus kunnen gaan plannen.